Фейкове “приєднання” так званих “ЛНР” та “ДНР” до Росії обійдеться їй дуже дорого — британська розвідка

6.01.2023, 16:32
133723

Окуповані території Донецької та Луганської областей від 2014 року дорого коштують Кремлю. Після фейкового “приєднання” цих територій до РФ, витрати на ці території України для Росії зростуть.

Читайте також: Путін готовий до “діалогу” за умови визнання втрати Україною її територій: у Кремлі підсумували розмову з Ердоганом

Про це повідомляє Міністерство оборони Великобританії у Twitter.

Зазначається, що території самопроголошених  “ЛНР” і “ДНР” 31 грудня 2022 року були нібито офіційно “включені до складу збройних сил Росії”. Російський диктатор Путін під час візиту до Ростова-на-Дону вручив формуванням бойові знамена.

Росія стверджує, що так звані “ЛНР” і “ДНР” є “невід’ємними частинами Російської Федерації” після фейкових референдумів про приєднання у вересні 2022 року. Тим не менш, з 2014 року Росія контролювала обидві ці території, створюючи там 1-й армійський корпус “ДНР” та 2-й армійський корпус “ЛНР” та підтримуючи їх російськими військовими.

“Статус та ідентичність “ЛНР” і “ДНР”, ймовірно, залишаються предметом розбіжностей в російській системі. Ще до вторгнення в лютому 2022 року ці території вимагали значних витрат російських фінансів. Тепер, коли Кремль відкрито зобов’язався їх підтримувати, вони, ймовірно, потягнуть великі політичні, дипломатичні та фінансові витрати для Росії, які триватимуть довго після поточної фази конфлікту”, – кажуть у британській розвідці.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com