“Фігура, як у дівчинки”: Алла Пугачова в міні-сукні вразила стрункими ногами (фото)

16.11.2021, 10:50
105216

72-річна російська естрадна співачка Алла Пугачова є прикладом для багатьох

Своїм розкішним зовнішнім виглядом вона захоплює мільйони людей. Її чоловік Максим Галкін викликав захоплення у мережі, опублікувавши нову фотографію з Примадонною.

Читайте також: “Приємно дивитися”: Олена Зеленська в total black підкорила мережу

На знімку артистку не впізнати. Пару зняли в їхньому розкішному особняку. Пугачова красувалася в чорній лаконічній міні-сукні з довгими напівпрозорими рукавами. Бездоганна укладка волосся підкреслило схудле обличчя знаменитості. Туфлі на підборах зробили ноги Алли ще стрункішими і довшими. Максим Галкін ніжно обійняв дружину за талію, а Алла променисто посміхнулася у камеру. 45-річний телеведучий “Першого каналу” одягнув гольф гірчичного кольору, темні джинси та чорні кросівки.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Максим Галкин (@maxgalkinru)

Багато зірок російського шоу-бізнесу залишили свої коментарі під кадром. Аніта Цой, Микола Басков, дизайнер Ігор Гуляєв, модельєр Наталія Якимчик, Марина Газманова, Юлія Савічева, актриса Аліка Сміхова залюбувалися привабливістю Алли Борисівни. Фотографія за 40 хвилин набрала 2500 тисяч коментарів та 150 тисяч лайків.

“Яка красуня, наша Алла”, “Як красиво виглядає кохання”, “Дружина лялечка”, “Алла така тендітна і мила! Наче це і не Примадонна”, “Алла Борисівна виглядає все молодшою і молодшою!”, “Мені здається, Максиме, що ви скоро постарієте, а Алла Борисівна ні”, “Що ви робите зі своєю дружиною, що вона молодшає з кожним днем?”, “Та чоловік старший за дружину вже виглядає”, – засипали компліментами виконавицю її віддані фанати.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com