Фінансову діяльність РНБО під керівництвом Турчинова засекретили

29.05.2019, 18:52
26972

Гриф секретності ″Таємно″ надали акту ревізії фінансово-господарської діяльності Апарату РНБО України за період керівництва Олександра Турчинова у період  із січня 2015 по березень 2019 року. Про це йдеться у відповіді Державної аудиторської служби, яку оприлюднив голова експертної організації ″StateWatch″ Гліб Канєвський, пише ″Економічна правда″.

Читайте також: Голова РНБО заявив про зникнення серверів з секретною інформацією (відео)

У Держаудитслужбі підкреслили, що ознайомлення зі згаданим аудиторським звітом можливе лише за наявності допуску до державної таємниці.

″Відповідно до закону про державну таємницю гриф ″Таємно″ може бути знятий не раніше ніж через 5 років, – зазначив Гліб Канєвський і додав, – якщо новий секретар РНБО Олександр Данилюк і отримає інформацію про ревізію витрат, зокрема, на скандальні сервери та монітори, то не зможе її публічно оприлюднити″.

Експерт також звертає увагу на те, що Державна аудиторська служба провела ревізію саме на підставі звернення РНБО, яке було надіслане на початку року. Таким чином попередня команда Олександра Турчинова себе підстрахувала.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com