Фінансовий гороскоп: розповіли, які знаки розбагатіють у 2020 році

1.12.2019, 12:10
54926

Астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку пощастити у 2020 році. Про це повідомляє телеканал ″Україна″.

Читайте також: Східний гороскоп: чи не підкладе поточний рік “свиню”

Овен

Пам’ятайте, що Пацюк любить ощадливих. А тому ті представники знаку Овен, хто не буде надмірно шикувати і без причини тринькати великі суми грошей у 2020 році, не будуть і знати в них потреби. Вам на все вистачить з лишком, а Пацюк ще й підкине джерела доходу.

Телець

Працьовиті Тельці будуть винагороджені в 2020 році розважливим ​​Пацюком. Ви регулярно будете отримувати дивіденди із вкладених у власну справу коштів. Але не варто витрачати їх на миттєві бажання. Гроші роблять гроші – такий девіз Тельців у 2020 році.

Близнюки

Близнюкам потрібно бути готовими до того, що в 2020 році на них звалиться багато спокус у фінансовій сфері. Пацюк щедро підкидатиме вам ідеї додаткового прибутку. Тож вам доведеться вибирати, що можна звалити на свої плечі. Але бідувати ви точно не будете.

Рак

У рік Пацюка навіть у нерішучих представників знаку Рак раптом загостриться чуття на вигідні угоди і фінансове збагачення. Будьте сміливішими і не відгороджуйтеся від привабливих пропозицій. Також не забувайте робити собі подарунки – дорогі, якісні і такі, що порадують душу.

Лев

Леви опиняться на гідній фінансовій висоті в рік Пацюка і не матимуть браку коштів. Але у багатьох представників цього знаку в 2020 році виявляться великі витрати, зокрема пов’язані з сім’єю. Отже Леви з радістю будуть хапатися за можливість додаткових заробітків.

Діва

Фінансова сфера у Дів в 2020 році буде стабільна і міцна, як ніколи. Ви не відчуватимете жодних фінансових труднощів, тим більше, що вам не звикати розумно і якісно планувати свій бюджет. Пацюк це оцінить і підкине вам приємні бонуси.

Терези

Зірки рекомендують Терезам у 2020 році спробувати свої сили в чомусь новому. Тільки важливо працювати не у півсили, а віддаватися на всі 100%. Цей напрямок виявиться вигідним, тож багатьом із вас сподобається. Тим більше, що Пацюк щедро винагородить сміливих та завзятих.

Скорпіон

У 2020 році Скорпіонів не раз спокушатиме перспектива легких грошей. Будьте обачнішими, адже безкоштовний сир буває, самі знаєте де. Пацюк спробує відвести вас від спокуси, щоб потім вам не довелося дорого розплачуватися за сумнівний прибуток.

Стрілець

В 2020 році у Стрільців часто виникатимуть ситуації, коли всі зароблені кошти дочиста йтимуть на непередбачені потреби сім’ї та близьких людей. Пацюк начебто випробовує вас на міцність, змушуючи більш економно витрачати наявні фінанси.

Козеріг

Хочете безбідно жити – вчіться старанно працювати і ворушити мізками. Такий девіз 2020 року для Козерогів. Ваша чарівність і красномовство принесуть вам чимало вигідних пропозицій, важливо просто вміло розпорядитися всіма цими бонусами. Та й витрачати гроші також намагайтеся із розумом.

Водолій

Фінансовий гороскоп Водоліїв на рік Пацюка відрізняється завидною стабільністю і непохитністю. Ваші рахунки в повному порядку і регулярно поповнюються, а плани на витрати давно обговорені і узгоджені. Тільки не забувайте вчасно повертати борги, якщо ви їх маєте.

Риби

Оновлення року Пацюка торкнеться фінансової сфери Риб. Але ці зміни будуть позитивними і принесуть вам збагачення. Зірки радять не поскупитися і витратити чималу суму на відпочинок і розваги. Навряд чи ці витрати проб’ють серйозну пробоїну у вашому бюджеті в 2020 році.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com