Фінансовий та природній перерозподіл: що готує людству рік 2020

21.12.2019, 22:43
57334

Прийдешній 2020-й рік не можна назвати безхмарним, у цей період нам належить пережити різні, не завжди прості моменти, але в кожному з них буде свій сенс. Саме цей рік стане переламним на шляху від минулого до майбутнього, яке обов’язково виявиться хорошим, пише ТСН.

Читайте також: Бізнес-гороскоп на завтра: дізнайтесь, кому пощастить

Протягом 2020 року ми переживемо шість затемнень: чотири місячних (10 січня, 5 червня, 5 липня та 30 листопада) і два сонячних (21 червня і 14 грудня). Варто також звернути увагу на так звані “серединні точки” – дні, що перебувають між двома затемненнями: в новому році вони припадають на 24 березня, 13 травня, 28 червня, 24 вересня, 7 грудня. Під час затемнень і серединних точок рекомендується відмовитися від важливих справ, від яких може залежати кар’єра або сімейне та матеріальне благополуччя, через вірогідністьі аварій відмовитися від поїздок на морському та авіатранспорті.

У 2020 році також відбудеться шість супермісяців: чотири в повний місяць і два в місяць. Великий Місяць можна буде побачити 9 лютого, 9 березня, 8 квітня, 7 травня, 16 жовтня та 15 листопада. Супермісяць – момент максимального наближення Місяця до Землі, що відбивається на емоційному і психологічному стані її жителів і дає надлишок енергії, яка, будучи використаною в немирних цілях, може викликати сварки і конфлікти.

Крім всього вищесказаного, 2020 рік є високосним, що говорить саме за себе: такі роки рідко бувають спокійними і монотонними – на жаль, в такі роки йдуть з життя знакові для всього людства персони: філософи, політичні діячі, письменники, поети, актори, режисери, художники.

Не менше значення для нас матиме і цикл Юпітера і Плутона, який завершиться в 2020 році. Він призведе до глобальних змін у фінансовій сфері – відбудеться перерозподіл власності і природних ресурсів, перенаправлення грошових потоків. У всьому світі можуть значно підвищитися ціни на продукти харчування і промислові товари, через що зросте попит на речі, які вже були у вжитку: одяг секонд-хенд, старі будинки, старі автомобілі та антикваріат.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com