Фінансовий успіх та терпіння: що віщують зірки знакам Зодіаку 10 серпня

9.08.2020, 22:38
80824

Будь-яка брехня рано чи пізно вийде назовні, зіпсувавши взаємини раз і назавжди. Це також час реалізації важливих проєктів, причому діяти необхідно рішуче і активно: якщо роздумувати над кожним кроком, можна забути про навички ходьби, тому від розгойдування, як від марної трати часу і сил, ліпше відмовитися.

Читайте також: Сонячне затемнення та ретроградний Меркурій: що пророкують зірки людству на наступний тиждень

ТСН повідомляє, на що варто очікувати Знакам зодіаку,  і чому варто саме завтра провести фінансові операції, щоб вони були успішними.

Овен (21.03 – 20.04)
Необхідно – зрозуміло, на час – відмовитися від вирішення професійних питань, замінивши їх приємними і улюбленими справами – наприклад, своїм хобі.

Телець (21.04 – 21.05)
Не варто призначати на цей день важливі ділові переговори – партнери не будуть готові йти один одному назустріч, тому важливої домовленості досягти не вдасться.

Близнята (22.05 – 21.06)
Вирішуючи важливе життєве завдання, не варто ігнорувати голос інтуїції – так вже розташуються зірки на небі, що розум в цей день зможе помилитися, а внутрішній голос – ні.

Рак (22.06 – 22.07)
На особливу увагу в цей день зажадають літні родичі – необхідно відвідати їх або, якщо такої можливості не випаде, хоча б зателефонувати.

Лев (23.07 – 21.08)
День сприятливий для спілкування з людьми, але розслаблятися все-таки не варто: провокативна поведінка деяких співрозмовників може вибити вас зі стану душевної рівноваги.

Діва (24.08 – 23.09)
Складаючи робочий план на найближче майбутнє, підключіть не тільки логіку, а й фантазію: вона підкаже як найважливішу в цей час мету, так і способи її досягнення.

Терези (24.09 – 23.10)
День бажано присвятити відпочинку – він дозволить накопичити сил, які незабаром знадобляться і для успішної професійної діяльності, і для особистого життя.

Скорпіон (24.10 – 22.11)
Не варто забувати про чергування режиму праці та відпочинку – працюючи на знос, всіх справ ви все одно не переробите, а здоров’я можете серйозно підірвати – на його відновлення піде час і сили.

Стрілець (23.11 – 21.12)
День, коли небажано брати участь у вирішенні чужих проблем: велика ймовірність того, що люди, які вас про це попросять, можуть виявитися шахраями.

Козоріг (22.12 – 20.01)
Цього дня ви на власному досвіді зрозумієте, що означає слово “осяяло”: рішення важливого питання, над яким ви билися довгий час, прийде саме собою – як нібито зійде звідкись згори.

Водолій (21.01 – 18.02)
Складні проєкти цього дня успіхом не увінчаються, тому не варто витрачати на роботу над ними час і сили, ліпше зайнятися менш важливими, але, тим не менш, необхідними справами.

Риби (19.02 – 20.03)
Максимум уваги – незважаючи на зайнятість – необхідно приділити родині, особливо  дітям і літнім родичам: сьогодні їм – як ніколи – знадобиться ваша участь.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com