Фірташ відсудив у Івахіва 600 мільйонів

14.07.2020, 14:53
78318

Господарський суд Волинської області задовольнив позов ПрАТ “Концерн Стирол”, що належить олігархові Дмитру Фірташу, і вирішив стягнути з ТОВ “ВОГ Трейдинг” 598 мільйонів гривень.

Читайте також: АМКУ оштрафував фірми Фірташа

Про це повідомляє Finbalance .

Згідно з судовими матеріалами, ця заборгованість виникла на підставі договору про надання безпроцентної фінансової допомоги на поворотній основі. Термін повернення фіндопомоги закінчувався 1 січня 2019 року.

1 липня 2020 року госпсуд Донецької області відмовився задовольнити позов “ВОГ Трейдинг” до “Концерну” Стирол “про визнання недійсним згаданого договору.

За даними держреєстру, кінцевий бенефіціар “Концерн Стирол” – Дмитро Фірташ, а власники “ВОГ Трейдинг” – Степан Івахів, Сергій Лагур, Роман і Софія Єремєєві (діти покійного народного депутата Ігоря Єремєєва), яким належить група “Континіум” (серед її активів – в т.ч. мережу АЗС WOG).

У 2018 році Group DF Дмитра Фірташа публічно заявляла про кредиторські вимоги до мережі WOG на 460 млн доларів. Разом з тим, в Group DF заперечували, що вона є міноритарним акціонером WOG.

За даними ЕП, Фірташ отримав пакет акцій мережі в 2013 році в рамках погашення боргу WOG перед банком “Надра”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com