ФК “Шахтар” поступився у першій грі полтавській “Ворсклі”

1.03.2020, 20:17
65118

Донецький “Шахтар” у рамках 20-го туру української Прем’єр-ліги несподівано програв на виїзді полтавській “Ворсклі” з рахунком 0:1.

Читайте також: Вчені заявили, що затяті футбольні фани можуть отримати інфаркт

Єдиний гол у цьому протистоянні оформив Руслан Степанюк, який на 30 хвилині скористався жахливими діями “гірників” у захисті та з меж штрафного пробив голкіпера.

Зазначимо, що гості вийшли на цю гру далеко не основним складом. У першій половині зустрічі підопічні Юрія Максимова мали перевагу над опонентом, яку й втілили в забитий м’яч.

Друга половина пройшла під диктовку донеччан, але нічого небезпечного створити біля воріт “Ворскли” вони так і не зуміли. До того ж, “зелені” мали декілька непоганих можливостей піймати “Шахтар” на контратаці. Найкращу нагоду подвоїти перевагу своєї команди втратив Владислав Кулач, який перебував перед порожніми воротами та вже готовий був завдати удару, але в останній момент підкат Давіда Хочолави не дав статися голу.

На 84 хвилині футболісти “Ворскли” залишилися вдесятьох – другу жовту картку отримав Олександр Скляр. Утім, навіть маючи на гравця більше, “Шахтар” в останні хвилини не створив нічого та, як наслідок, зазнав поразки.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com