FlixBus запускає нові рейси до Варшави та Острави: деталі

20.10.2020, 20:53
87073

Автобусний лоукост-перевізник FlixBus запускає нові рейси до Варшави та Острави через Львів. Про це повідомив директор FlixBus в Україні, Польщі та країнах Балтії Міхал Леман на прес-конференції, пише Lowcost.ua.

Читайте також: На український ринок планує вийти найбільший автобусний лоукостер Європи

Зокрема FlixBus відкрив новий напрямок Чернівці – Варшава. Маршрут рейсу пролягатиме через Коломию, Івано-Франківськ, Львів та Люблін. Рейси тричі на тиждень виконуватиме перевізник “Ів-Авто”.

Ще один новий рейс – зі Львова до чеської Острави. Автобус їхатиме через Краків, Катовіце та Богумін. Рейси виконуватимуть два рази на тиждень. Нові лінії FlixBus запустять на 4-5 листопада. Вартість квитків зі Львова до Острави починається від 938 грн, а до Варшави – від 149 грн.

Рейси виконуватимуть перевізники-партнери, автобуси яких відповідають стандартам FlixBus, зокрема автобуси матимуть зелену ліверю, безкоштовний Wi-Fi, розетки тощо. Рейси зі Львова в Остраву виконуватиме польський перевізник ASIK автобусами з позначкою in cooperation with Flixbus, а квитки продаватимуть тільки на 15 спеціальних флікс-місць в автобусі. Квитки на нові рейси можна придбати сайті FlixBus, а також в мобільному додатку перевізника.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com