Фотографував військовий аеродром: у Словенії затримали росіянина

29.06.2023, 14:31
143007

У Словенії громадянин Росії потайки робив фотографії військового аеродрому Збройних сил в місті Церкле-об-Кркі, розташованому на південному сході країни. Правоохоронці затримали росіянина.

Читайте також: “Для вбитих росіянами 14-річних донечок мати шукає весільні сукні”: подробиці трагедії у Краматорську

Як повідомляє RTV Slovenija, за неофіційними даними, 4 червня в одному з ангарів аеропорту був помічений чоловік, який фотографував техніку і приміщення. Зазначається, що сталося це під час дня відкритих дверей.

При чому все, що призначалося для показу громадськості, виставили у відкритому місці, а росіянин робив фотографії там, де перебувати було не можна. В інцидент втрутилася військова поліція.

За неофіційною інформацією, росіянин, який фотографував об’єкт, є студентом, який навчається в Ново-Мєсто. Його затримали, але після допиту відпустили.

Водночас RTV Slovenija підкреслює, що Службу розвідки і безпеки Словенії поінформували про інцидент, проте там відмовилися публічно коментувати подію. Своєю чергою Міністерство оборони Словенії підтвердило, що “незвичайну активність” відвідувача дня відкритих дверей ретельно перевірили.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com