Французькі фермери також вийшли на масштабні протести по всій країні: що вимагають (фото)

26.01.2024, 17:03
153255

У Франції фермери-протестувальники заблокували одну з головних автомагістралей Франції, що з’єднує Париж з північним містом Лілль, країнами Бенілюксу і Великою Британією, спричинивши кілометрові затори на дорогах.

Читайте також: Захід має дякувати Україні за порятунок, а не змушувати благати про зброю, – NYT

Про це повідомило агентство Reuters.

Місцеві фермери закликали до перекриття доріг у Парижі та його околицях, щоб посилити тиск на уряд. Вони звинувачують уряд у тому, що він не робить достатньо для того, щоб допомогти їм впоратися з низькими цінами на продукти харчування та надмірним регулюванням.

Нині загальнонаціональний рух протесту спричинив перші серйозні перебої в русі транспорту навколо французької столиці. Очікується, що колони тракторів паралізують рух навколо столиці в другій половині дня, якраз перед тим, як прем’єр-міністр Габріель Атталь звернеться до фермерів з промовою.

Уряд заявив, що оголосить про негайні заходи, спрямовані на стримування обурення фермерів. Водночас паризька регіональна філія профспілки FNSEA планує встановити 11 блокпостів на основних приміських магістралях навколо Парижа.

За даними онлайн-сервісу міністерства транспорту Bison Fute, блокпост на автомагістралі A1 на північ від Парижа призвів до утворення вранці заторів довжиною близько 4 км.

Французькі ЗМІ повідомили, що фермери також встановили перші блокпости на транспортних магістралях в департаменті Ессон на південь від Парижа рано вранці.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com