Фронт, битва за Бахмут і внутрішні санкції: Зеленський озвучив пріоритети

9.03.2023, 10:02
137026

Президент України Володимир Зеленський назвав два свої пріоритети, серед яких фронт і внутрішня безпека. Щодо другого, то глава держави анонсував нові санкції від РНБО.

Читайте також: Серед звільнених з полону захисників є пастор з “Азовсталі”, якого вважали загиблим: подробиці

Про це президент повідомив у відеозверненні 8 березня.

“Провів нараду з військовими, розвідкою. Фронт, наша оборона, битва за Бахмут і увесь Донбас. Це перший пріоритет. Робимо все для того, щоб наші тактичні кроки спрацювали на стратегічне завдання – на успіх України в битві за всю тимчасово окуповану територію нашої держави”, – розповів Зеленський.

Він подякував кожному українському воїнові, який бореться, захищає позиції, відбиває штурми, “допомагає своїм вогнем тим, хто поруч із ним веде бій”.

“Дуже важливо, що фронт – це не якась лінія на мапі, це – люди, це стійкість, це готовність битися, це опора одне для одного, це допомога одне одному. І це допомога всього нашого народу тим, хто зараз у бою”, – зазначив глава держави.

Він також анонсував, що невдовзі відбудеться нове засідання РНБО, і є відповідні проєкти санкційних рішень.

“Готуємо нові цілком справедливі кроки нашої держави проти тих в Україні, хто ще намагається послаблювати державу, підважувати міцність нашого суспільства. Внутрішня безпека України – теж перший пріоритет”, – сказав Зеленський.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com