“Фу, зніми ці шмотки”: підписники Насті Каменських розкритикували новий лук зірки

9.05.2019, 15:12
24255

Популярна українська співачка Настя Каменських, яка виступає під ніком NK, розчарувала прихильників новим “луком”.

Читайте також: Настя Каменських показала як виглядає без макіяжу

На своїй сторінці в Instagram Каменських виклала фото, на якому зірка з’явилася в бежевому плащі, довгій плямистій спідниці, білому светрі й чорних чобітках. Доповнювала образ чорно-біла сумочка із золотистою головою лева, стилізованою під дверний молоток.

Шанувальники не оцінили образ Каменських і розкритикували його. “Фууу, Настя не засмучуй фанатів. Зніми ці стрьомні шмотки”; “Без одягу було краще. У мене бабця в такому ходила”; “Боже, що це за образ”; “Прикид реально стрьомний”; “Куди світ котиться? Що за ганчірки Настя?”; “Несмак, цілковитий”; “Бомж стайл”; “Може це і мода, але у моєї бабусі в селі в таких спідницях років 10 тому так ходили”; “Спідниця не дуже як бабуся”; “Шо ти напнула???”, – пишуть в коментарях ті, кому не сподобався стиль Каменських.

Але деяким образ української співачки сподобався: “Дуже стильненько!”; “Настя, чудово виглядаєш! Красуня!”; “Дуже навіть стильно”; “Якщо у людини своєрідний смак і він не одягається як всі “інкубаторські”, то це свідчить про його унікальний смак! І перш ніж засуджувати, подивіться на себе зі сторони! Заздрість це низько!”; “Супер. Мені дуже подобається. Це так жіночно і стильно”; “А мені подобається Настуся. Своєрідно, скромно і жіночно, нічого зайвого”; “Настя не слухай периферію, яка навіть по хліб щоб піти фарбується. Класно виглядає, незвично”, – пишуть в коментарях шанувальники зірки.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com