Футболіст Анатолій Тимощук вивіз до Росії ікон на 10 млн євро та співпрацював з “ДНР”

3.11.2021, 19:30
104309

Ексфутболіст збірної України родом з Луцька Анатолій Тимощук вивіз з України колекцію ікон на суму близько 10 мільйонів євро.

Читайте також: На мітинг проти обов’язкової вакцинації у Києві прийшла «вакцинована» Савченко

Про це APnews повідомляє із посиланням на заяву колишньої дружини Тимощука Надії Навроцької в інтерв’ю «FanDay».

За її словами, Тимощук називав зібрану колекцію ікон «українським надбанням», що не завадило йому вивезти це надбання з України. Також вона заявила, що вивезти реліквії футболісту вдалося лише через те, що на кордоні все вирішують «бабки та рішали».

«Контрабандою в особливо великому розмірі, близько 10 мільйонів євро, Тимощук їх вивіз до Росії. Він колись розповідав, що це українське надбання і таке інше. Але вивіз їх до Росії, і вони перебувають у підвалі його квартири на Хрестівському острові. Це були наші ікони, але, по суті, не можна вивозити такі цінності з України. Але Тимощуку можна – чому немає? В Україні, якщо є бабки і «вирішили» за спиною, то можна все», – заявила Навроцька.

Також ексдружина спортсмена заявила, що таким чином колишній капітан «Шахтаря» зміг вивезти їхнє майно з Донецька. Мало того, Тимощук нібито навіть одержав грамоту від так званого «уряду ДНР».

«А з Донецька теж Тимощук вивіз через свої зв’язки наше майно, все, що міг, до Росії. А чому б і ні? У перші роки війни Тимощук отримав навіть якусь грамоту від керівництва ДНР», – стверджує Навроцька.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com