Футболіста Неймара звинуватили у зґвалтуванні, спортсмен відповів на заяву дівчини

2.06.2019, 13:46
27433

Зірковий футболіст французького ПСЖ і збірної Бразилії Неймар звинувачується у зґвалтуванні. Про це повідомляє ТСН.

Читайте також: Футболіст Неймар вдарив фаната в обличчя (відео)

У п’ятницю, 31 травня, в поліцейській дільниці Сан-Паулу було написано заяву на 27-річного бразильця. Дівчина, чиє ім’я тримається в секреті, звинувачує Неймара в сексуальному насильстві. Інцидент нібито відбувся 15 травня в одному з паризьких готелів, повідомляє UOL Sport.

У розпорядженні UOL Sport є документальне підтвердження, згідно з яким Неймар познайомився з дівчиною через Instagram. Після спілкування в соціальній мережі пара зустрілася 15 травня в паризькому готелі Sofitel Paris Arc de Triomphe.

Повідомляється, що бразилець прийшов у номер дівчини в стані алкогольного сп’яніння. За словами потерпілої, футболіст виявив агресію і насильно, без її згоди, вчинив статевий акт.

Дівчина розповіла, що повернулася до Бразилії 17 травня, але була в стані шоку і емоційного потрясіння, щоб оддразу звернутися до поліції і написати заяву.

Наразі поліція конфіденційно веде розслідування.

2 червня Неймар відреагував на цю історію. Бразильський футболіст записав відеозвернення в Instagram, в якому спростував усілякі звинувачення в зґвалтуванні. Гравець ПСЖ розповів, що статевий акт у пари був з обопільної згоди. Перед цим дівчина з березня до травня відправляла футболісту інтимні фото, які він показав на своєму відео в Instagram.

“З цього моменту я розкрию всю правду – наше листування, моменти близькості. Це необхідно, щоб довести, що насправді нічого не сталося”, – сказав Неймар у своєму відеозверненні.

“Те, що відбулося в той день – стосунки між чоловіком і жінкою, те, що відбувається в чотирьох стінах у всіх парах. Все було з обопільної згоди. Наступного дня нічого не сталося, ми продовжили листуватися.

Мене звинувачують в зґвалтуванні, і це ранить. Ця ситуація застала мене зненацька. Дуже погано і сумно чути подібне. Тому що ті, хто знають мене, мій характер, розуміють, що я ніколи не став би робити подібне.

Це була пастка, і я в неї потрапив. Це стане уроком. Є люди, які хочуть отримати свій зиск і вимагати щось. Дуже сумно і боляче. Подібні звинувачення болять не тільки мені, але і всій моїй родині”, – сказав Неймар.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com