Галкін і Пугачова, які мешкають в Ізраїлі, не виходять на зв’язок: росіяни вибухнули єхидством та жовчю

7.10.2023, 20:04
147901

Російський гуморист Максим Галкін разом з дружиною, співачкою Аллою Пугачовою та їхніми 10-річними дітьми перебувають в Ізраїлі і не виходять на зв’язок.

Читайте також: Випустили 5 тисяч ракет, диверсанти на вулицях міст: що відомо про загострення конфлікту між Ізраїлем та ХАМАС

Як відомо, до міста Тель-Авів з Росії зіркове подружжя переїхало з початком повномасштабного вторгнення РФ до України. Галкін публічно підтримав Україну і засудив криваву політику Путіна.

Вранці 7 жовтня бойовики сектора Гази обстріляли південь і центральну частину Ізраїлю ракетами. Десятки бойовиків з ісламістського бойового угруповання ХАМАС, схоже, увійшли на південь Ізраїлю в результаті несподіваного нападу. У Тель-Авіві наразі оголошено надзвичайну ситуацію.

Ані Галкін, ані Пугачова від ранку не виходять на зв’язок з шанувальниками. Наразі невідомо, чи перебуває подружжя у безпеці.

Тим часом росіяни не втратили нагоди, аби виплеснути всю жовч та єхидство на адресу пари, яка стала на бік України і виїхала з країни-терористки Росії:

А будуть жарти про Сектор Газа та Ізраїль?

Як там в Ізраїлі сьогодні? На лижі вже встав?

Підете воювати за Ізраїль?

Максиме, як сьогодні ранок? Бомбезно?

Цікаво, куди тепер будете тікати

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com