Гардероб на всі часи: Андре Тан назвав речі, які ніколи не вийдуть з моди

1.07.2023, 20:08
143136

Модні тенденції швидко з’являються на подіумах і так само швидко зникають з них. Але існують речі, які залишаються актуальними в будь-який час. Давайте подивимося, які саме це речі.

Читайте також: П’ять суперпродуктів: що їсти, щоб нирки були здоровими

1. Класичний жакет

Класичний жакет давно вийшов за межі ділового стилю і став улюбленим елементом гардеробу багатьох. Його можна одягати як на роботу, так і на будь-яку урочисту подію або просто прогулянку. З жакетом образ завжди матиме стильний вигляд, навіть якщо ви вдягнете його зі звичайними джинсами та футболкою.

2. Тільник

Тільники стали модними в минулому столітті за ініціативи самої Коко Шанель і залишаються актуальними й до сьогодні. З ними можна створити безліч класних образів: спортивні, романтичні, кежуал, ділові. Рукав тільника може бути як коротким, так і довгим, тому його можна носити за будь-якої погоди і створювати ще більше цікавих образів.

3. Сорочка

Сорочка — беззаперечно, найуніверсальніша річ у гардеробі. Сорочку можна носити не лише як самостійну річ, але й як верхній шар, а під неї можна одягати футболку, водолазку чи навіть сукню. З нею можна створити безліч стильних образів до будь-якої події!

4. Маленька чорна сукня

Тут йдеться про класику, а класика — завжди виграшний варіант. Маленька чорна сукня повинна мати своє місце в гардеробі кожної! Про це сказала Коко Шанель, і про це кажу вам я. Від того часу якби не змінювалися тренди, чорна сукня завжди з нами і допомагає в різних життєвих ситуаціях. Ця річ ніколи не вийде з моди.

5. Прямі джинси

Можна довго говорити про неоднозначність скінні та повернення кльош, але жоден ультрамодний фасон не замінить правильних прямих джинсів. Вони мають дорогий вигляд, підкреслюють тендітність і бездоганно вписуються в будь-який образ.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com