Газ для українців з квітня здешевшав на 28%

12.09.2019, 22:12
41759

Нафтогаз України розрахував нову ціну природного газу для потреб населення та інших споживачів по ПСО, яка діятиме у вересні, і одночасно прогнозує зростання цін із завершенням теплої пори року. Про це повідомляє пресслужба НАК на своєму сайті.

Читайте також: Кабмін призначив нових членів наглядової ради “Нафтогазу”

Тож ціну газу, за якою Нафтогаз продає його у вересні газзбутам і постачає споживачам по ПСО, визначено на рівні 4493,64 грн за тисячу кубометрів (без урахування ПДВ і транспортних витрат).

Загалом з квітня цього року ціна, за якою Нафтогаз продає газ для потреб населення та інших захищених споживачів, знизилася майже на 28%, повідомили в компанії.

У той же час у Нафтогазі попередили, що із завершенням теплої пори року очікується підвищення попиту на газ і стає можливим зростання цін на нього – як на європейському ринку, так і в Україні.

В компанії заявили, що для захисту споживачів по ПСО від сезонного коливання цін, Нафтогаз пропонує м скористатися пропозицією Газовий запас і придбати газ на всю зиму за фіксованими літніми цінами.

І нагадали: щоб скористатися цією пропозицією, потрібно звернутися до постачальника газу, підписати додаткову угоду і оплатити необхідні обсяги газу до 25 вересня.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com