Генсек ООН написав листа президенту Зеленському

20.05.2019, 09:31
25600

Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш написав листа обраному президенту України Володимиру Зеленському, де висловив підтримку мирного врегулювання на сході країни.

Читайте також: Володимир Зеленський у День пам’яті жертв політичних репресій згадав про бранців Кремля

Копію листа опублікував Укрінформ. Генсек ООН висловив переконання, що за президентства Зеленського Україна і надалі буде підтримувати добрі відносини з ООН.

За його словами, координатор системи ООН в Україні та вся місцева команда організації готові надавати всебічну підтримку в реалізації Цілей сталого розвитку ООН до 2030-го року, а також сприяти проведенню реформ.

Гутерреш заявив про повну підтримку з боку ООН зусиль Нормандської четвірки, Тристоронньої контактної групи в Мінську і Організації з безпеки і співробітництва в Європі в розв’язанні конфлікту на сході України. Він закликав усі сторони оживити дипломатичні зусилля в дусі конструктивного діалогу з метою втілення мінських домовленостей.

“Бажаю вам всіляких успіхів у виконанні покладених на вас обов’язків і запевняю, що ООН готова вас в цьому підтримувати”, – зазначив генсек ООН.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com