Геращенко написала заяву на звільнення з двох посад

16.05.2019, 20:29
25195

Перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко поінформувала, що написала заяву як уповноважений президента з мирного врегулювання ситуації на Донбасі, як представник України в гуманітарній підгрупі з проханням звільнити її з цих посад.

Читайте також: Показали, як Геращенко поспішала, аби стати на коліна на сцені “Олімпійського” перед Порошенком (відео)

Про це вона сказала під час презентації звіту про свою діяльність на посаді уповноваженого президента України з мирного врегулювання ситуації в Донецькій та Луганській областях, передає “Укрінформ”.

“Я подякувала президентові Порошенку за цю високу честь працювати в його команді протягом 5 років над цими важкими питаннями”, – зазначила Геращенко.

За її словами потрібне перезавантаження членів мінської групи, яке має стосуватися України, Росії та ОБСЄ.

“Я хочу сказати, що ми залишаємося відкритими для нової влади, для того, щоб допомогти сприяти у вирішення всіх тих питань, які будуть зараз перед ними стояти… Але очевидно, що має відбутися перезавантаження”, – сказала Геращенко.

“І в цьому контексті я вважаю, що важливо забезпечити тристороннє перезавантаження учасників мінських груп і від України, і від Росії, і від ОБСЄ. Це моя позиція, це не позиція українського керівництва, я, як учасник мінських груп, вважаю, що перезавантаження має стосуватися всіх”, – наголосила вона.

Політик додала, що від координаторів ОБСЄ Україна чекає активнішої позиції і зацікавлення не лише в процесі, а й в результаті.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com