Герой українського шоу “Холостяк” заразився коронавірусом

27.03.2020, 20:46
67795

Головний герой другого сезону українського реаліті−шоу “Холостяк” на телеканалі СТБ Френсіс Метью повідомив, що заразився коронавірусом. Про це чоловік повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Читайте також: У Москві терміново госпіталізували хворого на коронавірус відомого співака

“Йде восьмий день мого життя з COVID−19. Нарешті з’явилося трохи енергії і величезне бажання зробити прибирання і поголитися”, − написав екс− “холостяк” в соцмережі.

Чоловік також розповів про симптоми, які з’явилися у нього в момент захворювання: “За останні кілька днів я зрозумів, що коронавірус проявляється у всіх по−різному. Минулого тижня у вівторок вранці у мене почало тиснути в грудях і було серйозне знесилення. Я намагався лягти спати та задихався. Також сильно боліла голова, а на другий день я перестав відчувати смак і запах. Пізніше з’явився кашель, який був благословенням, тому що від нього стало легше дихати. Через півтора дні це минуло, але знову стало боляче робити глибокий вдих”.

Метью при цьому зазначив, що вже йде на поправку − біль у грудях пройшла, а організм почав адекватно реагувати на фізичні вправи.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com