Гірше за фастфуд: 5 рибних страв, від яких краще відмовитися

27.12.2021, 19:35
108213

Під час дієт багато людей намагаються вживати якнайбільше риби, адже цей продукт відомий своїми корисними властивостями. Однак деяка риба може принести більше шкоди, ніж користі. Розповідаємо, від яких рибних страв краще відмовитись.

Фермерський лосось

Дикий лосось багатий на кислоти Омега-3, які борються із запаленнями в організмі. Ц фермерському лососі містяться Омега-6 – ці кислоти посилюють запалення організму. Також така риба містить набагато менше вітаміну D і є дуже жирною.

Читайте також: Потрібно готуватися, – в ООН попередили про нову пандемію

Креветки Темпура

Креветки в клярі не несуть жодної користі, це те саме, що смажені суші або риба з чіпсами. Рол з креветками в темпурі може містити 508 калорій та 21 грам жиру. Ця страва є дуже калорійною.

Макрель

Цей різновид риби містить небезпечно високий рівень ртуті. При вживанні цієї риби організм утримує жир, спалює менше калорій та знижує рівень лептину – гормону, який регулює апетит.

Роли з тунцем

Тунець є дієтичним продуктом, проте при приготуванні ролів його буквально купають у майонезі. У таких ролах міститься 290 калорій та 11 грамів жиру.

Тилапія

Ця жирна риба шкідливіша, ніж фатсфуд, а одна порція калорійніша, ніж бургер. Також на прилавках магазинів можна зустріти цю рибу, вирощену на фермах, вона набагато небезпечніша, ніж дика тилапія.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com