Години чекання та черги: під магазинами Apple чатують покупці, щоб першими придбати нові iPhone

20.09.2019, 11:48
42892

Компанія Apple почала роздрібні продажі нового покоління смартфонів iPhone 11, iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max, представлених на спеціальному заході в Купертіно 10 вересня.

Читайте також: Apple презентувала iPhone 11 Pro, iPad та Apple Watch (відео, фото)

Відсьогодні, 20 вересня, їх можна знайти в магазинах Apple і авторизованих роздрібних партнерів більш ніж у 30 країнах. Новинки вже почали прибувати першим покупцям, які оформили попередні замовлення, пише УНІАН.

Попередні замовлення були відкриті минулої п’ятниці, 13 вересня, також в більш ніж 30 країнах. За даними відомого аналітика Мін-Чі Куо, на етапі попередніх замовлень попит на нові iPhone виявився дуже високим, при цьому майже половина замовлень (45%) припала на найдоступнішу модель iPhone 11. Найбільшою популярністю новинки користуються на території США.

За традицією напередодні початку продажів шанувальники продукції компанії Apple по всьому світу вишикувалися в черги, щоб серед перших придбати новинки купертінівської компанії. У соцмережах можна знайти безліч фотографій з чергами біля магазинів Apple по всьому світу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com