Головного інспектора “Борисполя” затримали за хабарі

24.07.2019, 19:30
34418

Головний державний інспектор митного посту ДФС “Бориспіль-аеропорт” затриманий за підозрою в хабарництві. Про це повідомляє пресцентр Служби безпеки України.

Читайте також: У Луцьку посадовицю міської ради затримали на хабарі

В операції брали участь співробітники головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ та працівники ДБР, ДФС і прокуратури Київського гарнізону. “Оперативники спецслужби встановили, що посадовець вимагав від українського громадянина 800 доларів США. За вказану суму зловмисник обіцяв чоловіку безперешкодне проходження митного контролю, зокрема щодо перевірки багажу під час прибуття авіаційним транспортом в Україну з однієї з країн Східної Азії”, – розповіли правоохоронці.

Митника затримали під час передання йому другої половини обумовленої суми. Першу частину хабара правоохоронці задокументували, однак продовжили спостереження. “Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії для встановлення та притягнення до відповідальності інших посадових осіб, причетних до протиправної діяльності”, – наголошують у спецслужбі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com