Гончарук і Кличко вирішували долю “шпаківень” на Майдані

15.10.2019, 19:35
47168

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук, міський голова Києва Віталій Кличко і в.о. глави архітектурно-будівельної держінспекції Олександр Строкач на зустрічі обговорили стратегію боротьби з незаконними забудовами в Києві. Про це Гончарук написав на своїй сторінці в Facebook у вівторок, 15 жовтня.

Читайте також:“Фашист”: у партії Медведчука вимагають відставки Гончарука через його участь у концерті “Сокири Перуна”

Приводом для такої зустрічі стала інформація радника мера Максима Бахматова про незаконну надбудову на даху одного з будинків у центрі Майдану Незалежності.

″Обговорили на нараді подальшу стратегію боротьби з незаконними забудовами. Плюс почнемо практику регулярних нарад зі звітністю поточного стану справ″, – зазначив Гончарук.

Учасники зустрічі намагалися з’ясувати обставини, що заважають органам місцевого самоврядування виконувати свої повноваження. Обговорили, хто повинен нести відповідальність за ситуацію, що склалася, а також конкретні дії, які потрібно почати робити для вирішення цієї проблеми.

″Якщо ми не готові зараз знести цю шпаківню на Майдані, то про яке комплексне вирішення проблеми недобудов по всій країні може йти мова? А за моїми оцінками, в Києві кілька сотень таких об’єктів, у масштабах України – до тисячі″, – зазначив прем’єр- міністр.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com