“Гопнік з Троєщини і чоткій паца”, – у мережі висміяли новий імідж Кличка

19.03.2019, 21:47
17138

На вихідних в Києві розпочався демонтаж Шулявського шляхопроводу, який, за словами мера Віталія Кличка ″втомився″ ще в лютому 2017 року. З моменту падіння моста пройшло вже кілька років і ось нарешті розпочали його реконструкцію. Про це пише ″Страна″.

Читайте також: “Помирає кожен другий”. Віталій Кличко оконфузився в прямому ефірі (відео)

Як і годиться, мер Кличко особисто проінспектував хід будівельних робіт. Традиційно Віталій приїхав посеред ночі, як і пару років тому. І якщо минулого разу на Шулявці він був в модній куртці за € 1990 німецького бренду класу люкс Patrick Hellmann з нашивкою UKRAINE, то в ніч з суботи на неділю Кличко з’явився на демонтаж в несподіваному образі. Під коротким пальто у мера була спортивна кофта і картата сорочка. А на голові – сіра кепка.

″З’їздив вночі на будівельний майданчик біля Шулявського шляхопроводу. Тут все напоготові. Цієї ночі ми починаємо роботи з демонтажу шляхопроводу. А старт будівництва нового моста плануємо в квітні″, – написав Віталій у себе на сторінці в соціальній мережі в Facebook.

Природно зовнішній вигляд мера не залишився непоміченим коментаторами. Користувачі соцмереж почали порівнювати мера з героями блатного світу з ″лихих 90-х″″.

″Гоп-стоп колекція″, ″Весна-осінь 90-их ″, ″Я народився на Шулявці, на блатній … ″, ″Гопник з Троєщини. Цікавий образ вийшов у Віталія Кличка в кепці. Посміхнувся, спасибі ″, ″Бляха, пан мер, ви і без кепки страшнувато дивитеся з-під лоба, а вже з кепкою – це взагалі! ″, ″Гоп-стоп, ми підійшли з-за рогу ″, – ось такими повідомленнями закидали пост мера в мережі.

Цілком ймовірно, що новий імідж Кличко пов’язаний з його перевагами в музиці. Нагадаємо, що мер Києва дуже любить творчість групи ″Поліграф Шарикова″ (проект репера Серьоги). У червні минулого року Віталій був помічений на їхньому концерті в столичному “Каррібіан клаб” (Caribbean Club). Тоді саме для мера Кличко репер Серьога виконав композицію “Кримінальне чтиво”, в якій є слова “у мене є все, але мені потрібно ще”.

Відзначимо, що Серьога під час концертів “Поліграфв ШарікOFFа” виступає в кепці, дуже схожою на ту, в якій мер був вночі на “втомленому” мосту.

До речі, квитки на VIP концерт тоді були аж ніяк не дешеві, місце за столиком коштувало від 1050 гривень.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook та Telegram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com