Горе-батько систематично гвалтував своїх доньок на Київщині

20.11.2018, 19:31
5691

У Київській області затримали чоловіка, який ґвалтував своїх доньок для продажу порнографічної продукції всередині та поза межами країни.

Читайте також: На Волині зґвалтували 84-річну пенсіонерку

Про це повідомив Департамент кіберполіції Національної поліції України.

“Поліцейські встановили, що 45-річний батько двох дітей – 14 та 15 років – регулярно використовував їх для зйомок відео порнографічного змісту. Також чоловік за гроші надавав доньок у сексуальну експлуатацію як громадянам України, так і іноземцям”, – йдеться у повідомленні.

До Департаменту кіберполіції надійшла інформація від австралійських колег, спецпідрозділу Argos штату Квінсленд, про те, що вони виявили у мережі Інтернет фото порнографічного змісту за участі дітей, яке, ймовірно, було виготовлено на території України.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.5 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КК України.

Працівники Департаменту кіберполіції, спільно зі слідчими поліції Київщини, за процесуального керівництва прокуратури Київської області, встановили 45-річного мешканця Київщини, який причетний до створення фото та відеофайлів порнографічного змісту за участі власних дітей. Отримані відеофайли чоловік продавав у так званому сегменті мережі Інтернет DarkWeb.

У вівторок, 20 листопада, із залученням працівників спецпідрозділу КОРД в помешканні, де проживає підозрюваний, поліцейські проводять санкціонований обшук. Слідчі дії також проводяться за місцем проживання так званого хресного батька обох дівчат – 46-річного киянина, який підозрюється у причетності до сексуальної експлуатації дітей.

Наразі поліцейські вже виявили предмети порнографічного характеру, фото- та відеопродукцію порнографічного змісту за участі неповнолітніх дівчат. Також у квартирі мешканця Київщини виявлено гранату РГД-5, на місце проведення обшуку направлено вибухотехників.

Вирішується питання про затриманням підозрюваного та його товариша в порядку статті 208 КПК України. Також вирішується питання про вилучення обох дівчат з родини і їх переїзд до реабілітаційного центру.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com