Горе-матір, яка упустила дитину на землю у Харкові, хочуть позбавити батьківських прав (ВІДЕО)

11.11.2021, 12:20
104876

Жінку неодноразово притягували до відповідальності за неналежний догляд дитини

Харків’янку, яка нещодавно упустила дитину на землю, збираються позбавити батьківських прав. У домі, де вона проживає з дітьми, виявили жахливі умови.

Про це пише Суспільне.

Після того, як відео інциденту потрапило до мережі, до жінки навідались поліцейські та представники служби у справах дітей. Як виявилось, мати зловживає алкоголем та вже притягувалась до відповідальності за неналежний догляд дитини. У неї є ще діти від іншого чоловіка.

Читайте також: В Україні затвердили список небезпечних порід собак – перелік

“Мати нічим не займається, постійно зловживає алкоголем, за дитиною постійно наглядають старша донька та старший син. Неодноразово були складені на неї адмінпротоколи за статтею 184 адміністративного кодексу України – неналежне виконання батьківських обов’язків”, – розповів інспектор ювенальної превенції Павло Цимбал.

Однорічну дівчинку забрали до лікарні. У неї виявили забої. У службі кажуть, що будуть наполягати на позбавленні жінки батьківських прав.

“Зараз збиратимуться всі матеріали службою у справах дітей. Потім підготуємо проєкт виконавчого комітету про негайне відібрання дитини”, – повідомив директор Департаменту служб у справах дітей Олександр Малько.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com