Гороскоп на 1 листопада: день для радості і створення нових планів

31.10.2020, 21:45
87914

День загальної радості, коли засмучуватися, сумувати й нудьгувати категорично забороняється. Вищесказане не означає, що необхідно вдаватися до несамовитих веселощів – цілком достатньо буде знайти собі справу до душі й займатися тим, що приносить задоволення. Якщо ж у вас сьогодні є привід для свята, бажано все-таки не втрачати голови і контролювати ситуацію, пише ТСН.

Читайте також: Місяць буде напружений: гороскоп для всіх жінок на наступний тиждень

Овен (21.03 – 20.04)
День не підходить для ділових переговорів і з’ясування відносин із близькими людьми: досягти домовленості все одно не вдасться, тому не варто даремно витрачати час і енергію.

Телець (21.04 – 21.05)
Необхідно відмовитися від занять спортом – особливо екстремальними його видами – і підняття важких предметів: будь-який незручний рух або невелика вага можуть стати причиною серйозної травми.

Близнята (22.05 – 21.06)
Уникнути конфліктів із близькими людьми можна буде, обмеживши спілкування з ними — в іншому разі властиве вам лукавство може зруйнувати навіть найміцніші стосунки.

Рак (22.06 – 22.07)
Оскільки нудьгувати сьогодні категорично не рекомендується, варто, попри вихідний, присвятити день роботі, бажано тій, яка приносить вам задоволення.

Лев (23.07 – 21.08)
День бажано присвятити домашнім клопотам: ви не тільки впорядкуєте простір навколо себе і створите необхідний вам затишок, а й, працюючи руками, дасте відпочинок своїм мізкам.

Діва (22.08 – 23.09)
Присвятіть день прогулянкам на свіжому повітрі або, якщо буде така можливість, відвідайте художній музей – нові враження забезпечать вас ідеями на рік уперед.

Терези (24.09 – 23.10)
Не варто витрачати час на роботу, все одно пуття з неї не буде, згадайте про те, що на календарі – вихідний, і як слід відпочиньте, відновивши сили, необхідні для наступного тижня.

Скорпіон (24.10 – 22.11)
Про свято для себе бажано подбати самостійно – якщо ви його собі не організуєте, ніхто не стане морочитися, тож варто потурбуватися про все самим.

Стрілець (23.11 – 21.12)
День необхідно присвятити підготовці до важливого проєкту, над реалізацією якого ви давно думали, але не знали, з чого почати: вам вдасться продумати всі деталі та передбачити можливі підводні камені.

Козеріг (22.12 – 20.01)
Постарайтеся стримувати свої емоції: якщо вони вирвуться на волю, ви ризикуєте втратити на сварки, суперечки і з’ясування відносин багато енергії, гідної кращого застосування.

Водолій (21.01 – 18.02)
День сприятливий для заручин або реєстрації шлюбу, тому, якщо ви давно збиралися оформити свої відносини — за домовленістю або офіційно, кращого часу годі й шукати.

Риби (19.02 – 20.03)
День необхідно присвятити відпочинку, тому його статус вихідного вам на допомогу: не можна весь час віддавати енергію, час від часу її потрібно отримувати й акумулювати.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com