Гороскоп на 11 червня для всіх знаків зодіаку: день, коли варто зайнятися наведенням ладу

10.06.2024, 23:03
160108

Але й байдикувати – тим більше, у робочий день – теж небажано: руки – і особливо – голову обов’язково треба чимось зайняти. Найкраще присвятити більшість часу наведенню ладу в навколишньому просторі: документах, шафах, квартирі або будинку. Від непотрібних паперів у вигляді протермінованих рахунків і квитанцій та речей, якими давно ніхто не користується, краще позбавитися – вони відбирають енергію, необхідну для успішної роботи та щасливого життя.

Читайте також: Наскільки вплине мобілізація в РФ на масштабні наступальні операції –  ISW

Овен

Неприємні слова, які ви цього дня почуєте на свою адресу, мають під собою підставу, тому не поспішайте ображатись на людину, яка вам їх висловить – можливо, згодом ви будете їй вдячні.

Телець

Навіть якщо вам здасться, що близька людина – друг чи родич – потребує вашої поради, не поспішайте її давати: найімовірніше, вона сприйме ваше втручання у її справи в багнети.

Близнята

Намагайтеся бути перебірливими в цілях, які ви перед собою ставите: цілком можливо, ви замахнетесь на те, на що не маєте морального права — чужий задум, навіть втіленим, щастя вам не принесе.

Рак

Не варто налагоджувати стосунки з людиною, яка цього не прагне: навіть домігшись її уваги, ви незабаром знову втратите її, а отже, час і сили, спрямовані на її чарівність, будуть витрачені даремно.

Лев

Протягом дня складуться сприятливі умови для примирення з близькою людиною, з якою ви посварилися досить давно і від того часу не знаєте, як повернути все на колишні – мирні – місця.

Діва

Будь-яка сварка, що відбулася в цей час, затягнеться надовго, тому, незважаючи на поганий настрій, який може супроводжувати вас від самого ранку, постарайтеся ні з ким не конфліктувати — собі дорожче виявиться.

Терези

Не варто планувати на цей день надто багато справ – як професійного, так і побутового характеру: встигнути все не вдасться, а ось почуття незадоволеності, яке з’явилося в результаті, надовго залишиться.

Скорпіон

На представників вашого знака чекає успіх у всіх життєвих сферах – від професійної до особистої: головне – проявляти ініціативу та діяти, щоб не прогаяти важливий – і рідкісний – шанс.

Стрілець

Поганий настрій, який може переслідувати представників вашого знака сьогодні, потрібно лікувати пішими прогулянками, до того ж міські вулиці в цьому сенсі нічим не поступляться вилазкам на природу.

Козеріг

Успішними виявляться будь-які фінансові операції, тому тим із вас, хто давно збирався ухвалити важливе рішення матеріальної властивості, не варто марнувати час – треба діяти без зволікання.

Водолій

Нікому не відмовляйте у допомозі, навіть якщо вам здасться, що людина спекулює вашою добротою: ваше благородство не залишиться поза увагою вищих сил, які винагородять вас за нього.

Риби

Збираючись ухвалити важливе рішення або зробити серйозний вчинок, порадьтеся зі своєю інтуїцією: на відміну від логіки і розуму, вона підкаже, як отримати вигоду з будь-якої ситуації.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com