Гороскоп на 24 травня для всіх знаків Зодіаку: день, коли ми знайдемо внутрішню свободу

23.05.2024, 23:00
159161

З одного боку, це відкриває широке поле для діяльності – як у професійному, так і в особистому житті, з іншого – може зіграти з нами злий жарт: під їх впливом можуть, як кажуть в таких випадках, «здати гальма», а що відбудеться у такому разі, передбачити складно.

Читайте також: Зорепад у травні 2024 року: коли і де спостерігати, як загадувати бажання

Овен

Фізичне навантаження, без якого сьогодні не обійтися, необхідно дозувати — перенапруга загрожує серйозними наслідками для здоров’я, тому вибирайте помірність.

Телець

Хороший настрій у цей день сам по собі не встановиться — над ним доведеться попрацювати, дозволивши собі ару “зайвих” годин відпочинку або з’ївши невеликий шматочок чогось шкідливого, але смачного.

Близнюки

День, коли можна не переживати через те, як ви виглядаєте в очах оточуючих — швидше за все, їм буде не до вас, але й зловживати ситуацією, що склалася, теж не варто — тримаєте себе в рамках пристойності.

Рак

День напередодні вихідних підходить для переходу на новий режим харчування — дієти або обмежень: зайві кілограми, які вдасться прибрати в цей час, швидше за все, не повернуться назад.

Лев

За свіжістю та якістю продуктів необхідно стежити завжди, про сьогодні – через небезпеку харчових отруєнь – особливо: хоч якими голодними ви не були, відмовтеся від вуличної їжі та фаст-фуду.

Діва

Інстинкти, які дадуть себе знати в цей день, необхідно тримати під контролем, інакше вже завтра ви можете пошкодувати про свою відверту поведінку, але буде пізно.

Терези

Хвиля позитиву, яка підхопить вас із самого ранку, дозволить впоратися із запланованими справами швидко і із задоволенням, а в час, що залишився – напередодні вихідних – не тільки можна, а й потрібно відпочити.

Скорпіон

Хтось із знайомих, відчувши розкутість, може стати надмірно відвертим – не варто використати їхню довірливість проти них самих, збережіть у таємниці все, що від них почули.

Стрілець

Чим би ви сьогодні не займалися, постарайтеся не нудьгувати – меланхолійний стан духу негативно позначиться як на поточних, так і на майбутніх справах: важко зробити щось хороше, коли на душі сумно і неспокійно.

Козеріг

День сприятливий для розмови з людиною, стосунки з якою останнім часом стали катастрофічно псуватися: ви зможете пояснити їй, що трапилося – чому між вами пробігла чорна кішка.

Водолій

Перепади настрою, які ви відчуватимете, не найкраще позначаться на роботі, яку ви виконуєте, тому потрібно або перенести справи на інший час, або зосередитися на позитиві.

Риби

До спалахів негативу з боку оточуючих необхідно поставитися з розумінням – це не більше ніж вплив місячних енергій, тому не варто відповідати на агресію агресією – краще її проігнорувати.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com