Гороскоп на 24 травня: що пророкують зірки різним Знакам зодіаку

23.05.2020, 22:40
73262

Гороскоп на 24 квітня 2020 року, рекомендує не стримувати енергію, яка буде переповнювати всіх нас в цей день: її потрібно направляти на виконання професійних завдань, які в такому разі будуть вирішуватися легко і просто.

Це також прекрасний час для ухвалення складних рішень – з декількох гідних варіантів вдасться зробити єдиний правильний і безпомилковий вибір.

Читайте також: Як світові та українські зірки заробляють під час карантину (відео)

Овен
Найкраще, що ви можете зробити в цей день, – проявити стриманість і не звертати уваги на агресію оточення, яку можуть виявляти навіть найближчі люди.

Телець
Категорично не рекомендується відповідати грубощами на грубощі та образами на образи – наслідки такої сварки можуть бути несподіваними і непередбачуваними.

Близнюки
Зірки рекомендують звернути увагу на сон, побачений цієї ночі: можливо, в ньому буде міститися відповідь на важливе питання, яку ви давно (і поки що безуспішно) шукаєте.

Рак
Навіть якщо вас серйозно зачеплять, не варто уподібнюватися до кривдника та давати симетричну відповідь на його слова або дії: ви ж не будете гавкати на собаку, який гавкнув на вас з-за рогу?

Лев
Критику, почуту в цей день, не варто приймати близько до серця: швидше за все, вона буде продиктована не об’єктивними, а суб’єктивними міркуваннями – простіше кажучи, заздрістю.

Діва
Якщо відчуєте, що вас долають сумні думки, візьміться до заняття, яке допоможе відволіктися – краще за все, якщо це буде пов’язано з фізичними зусиллями.

Терези
Як би вам не хотілося присвятити день домашнім клопотам, відмовтесь від цієї ідеї, оскільки все буде валитися з рук і бажаного результату – ідеального порядку – ви все одно не отримаєте.

Скорпіон
Попри тотальну зайнятість, знайдіть час не тільки для роботи, але і для себе: зірки радять приділити увагу як зовнішності, так і душевному стану, побувши трохи на самоті.

Стрілець
Не варто утримувати людину, яка захоче піти з вашого життя: швидше за все, ваші стосунки вже вичерпали себе, тому потрібно звільнити місце поруч з вами для когось, хто незабаром з’явиться.

Козеріг
Негативну енергію, яка може допікати вам у цей час, необхідно спрямувати на вирішення давніх проблем – як професійних, так і побутових. Прибирання вашій оселі точно не завадить.

Водолій
Можна підписувати важливі фінансові угоди, але за однієї умови: перш ніж поставити свій автограф, уважно перечитайте все, що там написано, навіть якщо документ складали ви самі.

Риби
Від підкорення професійних вершин сьогодні краще відмовитися: користі від цього не буде. Але якщо ви зовсім не можете без роботи, візьміться до складання робочих планів на найближче майбутнє.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com