Гороскоп на 27 листопада: що приготували зірки сьогодні для кожного знаку Зодіаку

27.11.2019, 07:15
54269

Астролог Павло Глоба дав прогноз на сьогодні для всіх знаків Зодіаку. За його словами, 27 листопада – не найкращий період для романтичних зустрічей. Цей день, швидше за все, буде мати дуже серйозний настрій, що перешкодить насолодитися романтикою, передає SlovoFraza.

Читайте також: В Угорщині жінка щороку перетворює своє обійстя на різдвяну феєрію (відео)

Овен
Овнам 27 листопада, швидше за все, здасться нелегким якесь питання, поставлене панівної персоною. Не поспішайте з відповіддю і не соромтеся перепитати, якщо щось здасться недостатньо ясним. В цілому ж середовище буде мати позитивний забарвлення, і це особливо відчують ті, хто стоїть на порозі нової романтичної зв’язку. Овнам старшого віку не можна допускати, щоб емоції придбали негативний відтінок (це спровокує проблеми з боку організму).

Телець
Тельцям 27 листопада 2019 р буде корисно частіше робити зупинки в справах. Скоріш за все, енергетичний потенціал виявиться недостатнім для того, щоб нормально виконати весь спектр намічених справ. Не соромтеся звернутися по медичну допомогу. Можливо, захочеться взяти на себе якусь складну, але почесну роль (наприклад, роль наставника для юних колег або роль куратора якихось творчих починань). Рекомендовані короткі прогулянки пішки і відвідування сеансу масажу.

Близнюки
Близнюків в цей день ніхто і ніщо не зможе зупинити від руху по наміченої траєкторії. Навіть якщо виникнуть сотні перешкод, це не обнулить вашу рішучість. Успіх, швидше за все, все ж буде досягнутий, але є ризик, що масштаб цих успіхів виявиться нижче, ніж спочатку припускали. Не варто впадати у відчай. Під забороною: песимізм, лихослів’я на адресу тих, хто в чомусь підставив, виношування планів «вишуканої» помсти, а також придбання другосортних товарів.

Рак
Ракам в цей день не рекомендується розслаблятися. Навіть відчувши, що ось−ось досягнете довгоочікуваний успіх, продовжуйте діяти, напружуючи всі сили. Увечері, швидше за все, вже не буде перешкод для повноцінної емоційного розвантаження. Можна дозволити собі побайдикувати, обговорити останні новини в колі близьких членів сім’ї, прогулятися по магазинах, відвідати фітнес−центр або помріяти про щось, гуляючи по парку. День не підходить для вибору автомобіля.

Лев
Багато Леви 27 листопада 2019 можуть розраховувати на великий професійний успіх. Не можна виключати, що буде отримана премія, більш високий професійний розряд або призначення на престижну посаду. Тим, хто вже вирушив на спокій або знаходиться у відпустці, слід проводити цей день за межами будинку. У вашому розпорядженні: виставкові зали, музеї, концерти популярних артистів (все, що дарує контакти з прекрасним). Одиноким Левам можна вести себе трохи кокетливо.

Діва
Дівам в цей день не забороняється злегка покапризувати. Можливо, саме так буде досягнута мета, довго здавалася надскладним бажанням. В роботі слід проявити підвищений інтерес. Не можна виключати, що продуктивність цих праць буде оцінювати чиєсь «незрима око» (наприклад, прихована камера, яка веде в кабінет керівника). Фінансова сфера, скоріш за все, не завдасть великих турбот. При цьому не бажано робити дорогі покупки.

Ваги
Терезам в цей день не варто думати, забігаючи вперед. Живіть тут і зараз, ставте перед собою невеликі завдання, не переставайте контролювати своє самопочуття. Уникайте людей, від яких виходять агресія і песимізм. Якщо є старший родич, який опинився в складній життєвій ситуації, неодмінно допоможіть йому і матеріально, і якимось конкретним вчинком. Одиноким Терезам не рекомендується довіряти красивим словам малознайомої людини.

Скорпіон
У Скорпіонів 27 листопада може з’явитися нав’язлива ідея про те, як стрімко розбагатіти (домогтися розташування якоїсь конкретної особи, позбавитися від зайвої ваги, отримати крісло вищого керівника). Перш, ніж діяти, оцініть всі потенційні ризики. Емоційне забарвлення цього середовища, швидше за все, виявиться не стабільним. Тим, хто недавно переніс якийсь недуга, слід ще раз навідатися до терапевта.

Стрілець
У поведінці деяких Стрільців сьогодні будуть простежуватися сумніви або страх. Такий стан виправдано напередодні відповідальних переговорів, зустрічей, презентацій, публічних виступів і співбесід. Якщо все перераховане не актуальне, необхідно розібратися в собі. Подумайте, що викликало нервову напругу і, головне, як з цим боротися. Рекомендується відвідати кращого друга, прогулятися в кіно або в кафе, а також зайнятися красою і здоров’ям.

Козеріг
Козероги в цей день можуть задуматися про духовність. Як наслідок, з’явиться бажання всім допомагати, опікувати бездомних тварин, читати релігійну літературу або культивувати в підростаюче покоління “розумне, добре, вічне”. Середовище не найсприятливіший період для старту творчих і бізнес-ідей. Тим, хто зайнятий питаннями працевлаштування, слід уважніше оцінювати особистість потенційного роботодавця (високий ризик повірити шахраям).

Водолій
Водоліям в цей день рекомендується по максимуму спростити список першорядних завдань. Це заощадить енергетичний потенціал і не дозволить випробувати велику втому. І сили, і нерви, швидше за все, знадобляться вже після того, як всі основні справи залишаться позаду. Можливо, мова про сімейний конфлікт, про “сутичку” з співробітником якоїсь організації або про побутові неприємності. У одинаків цього знака передбачається цікава зустріч.

Риби
Деяким Рибам в цей день вдасться позбутися від частини застарілих проблем. Є висока ймовірність, що за підтримки щасливого випадку буде подолано фінансовий дефіцит, вдало вирішено питання з пошуком гідної вакансії, налагоджений контакт з панівної особливої ​​або укладено перемир’я в конфлікті з партнером по шлюбу. Уникайте відверті бесіди з тими людьми, які схильні до підступам і до заздрості. Буде не зайвим порадувати себе чимось приємним (наприклад, якийсь покупкою).

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com