Гороскоп на завтра: дізнайтесь, що вас чекає

17.08.2019, 22:56
37796

Завтра, 18 липня, гороскоп практично ідеальний для того, щоб реалізувати свої найсміливіші плани. Ваші бажання знаходяться в гармонії з можливостями, тож не бійтеся мріяти і головне – сміливіше перевтілюйте свої мрії в реальність.

Читайте також: Астролог зробив осінній прогноз: пощастить трьом знаком Зодіаку

Овен Завтра Овну слід дозволити оточуючим справлятися зі своїми проблемами самим. Замість того щоб витрачати час на інших, зірки гороскопу радять йому зайнятися чимось приємним – приміром, творчістю. А ось до точних наук душа в Овна 18 серпня лежати не буде. Забруднитися фарбою або забити голову віршами для нього куди краще, ніж здивовано дивитися в монітор, на ряди цифр, графіків та таблиць.

Телець 18 серпня Телець просто зобов’язаний поділитися своїми думками зі світом. Або, принаймні, з невеликою його частиною – зі своїми близькими, колегами, друзями. Його голова буде працювати чітко і нестандартно, будучи генератором великих ідей. Втім, не факт, що навколишні відразу ж ці ідеї зрозуміють і оцінять. Нічого не поробиш – Телець завтра настільки випереджає інших, що повинен періодично зупинятися, даючи оточуючим можливість його наздогнати.

Близнюки У Близнюків завтра навряд чи буде достатньо сил, щоб з ентузіазмом взятися за справи. День схиляє їх до того, щоб робити якомога менше зайвих рухів. Зате голова обіцяє працювати на найвищому рівні, виношуючи плани, – в першу чергу пов’язані з роботою. Думки, які прийдуть завтра в голову Близнюків, будуть відрізнятися логічністю і несподіваними ходами. В майбутньому ці блискучі задуми здатні забезпечити Близнюкам просування в кар’єрі і хороший дохід.

Рак Раку завтра пощастить: йому волею-неволею доведеться займатися тим, що він любить. Вірніше, зірки гороскопу просто не залишають йому іншого вибору – якщо він візьметься за щось інше, то не доб’ється нічого. Рутинні обов’язки здатні викликати завтра у Рака таку нудьгу, що він ризикує вивихнути щелепу від позіхання. А ось якщо щось викликає у нього живий інтерес, воно обіцяє принести Раку не тільки масу приємних емоцій, але і відмінний результат.

Лев Завтра Лев може проявити себе як чудовий друг або як небезпечний супротивник – тут вже кому як пощастить. День наділяє його проникливістю, умінням відчувати ситуацію і схоплювати все на льоту. Будь-які його плани будуть відрізнятися винахідливістю, чи йде мова про те, як веселіше провести час з друзями, або про те, як попсувати крові ворогам. В обох випадках Лев приречений на успіх, так що найкраще, що можуть зробити його опоненти, – це спробувати з ним подружитися.

Діва Завтра Діва буде перебувати в якомусь ступорі. Добре, якщо ситуація не стане вимагати від неї швидких рішень – тоді неуважність Діви не принесе їй особливої шкоди. А ось якщо події будуть її торсати, намагаючись надихнути на серйозну справу, Діва раптом може застрайкувати або заховати голову в пісок. Іншими словами, Діві завтра протипоказана будь-яка активна діяльність – крім тієї, якою вона захоче зайнятися не для результату, а для душі.

Терези Якщо є бажання, Терези завтра здатні багато чого добитися. Однак далеко не факт, що таке бажання у них виникне. Втім, щоб наситити яскравими подіями свій день, Терезам досить захопитися якоюсь справою або ідеєю. Або симпатичним обличчям протилежної статі, зрештою. У цьому випадку їх активності і пробивним здібностям зможе позаздрити фрегат, що летить на всіх вітрилах.

Скорпіон Завтра день не схиляє Скорпіона до прояву організаторських здібностей, однак якщо він все-таки візьметься щось організувати, то результат порадує всіх! Це стосується будь-яких заходів, навіть досить статусних та офіційних, не кажучи вже про звичайну вечірку або вихід у світ. Скорпіону достатньо лише взяти на себе ініціативу й чітко розподілити завдання, оточуючі будуть охоче йому підігравати і допомагати.

Стрілець Завтра Стрілець схильний зайнятися неробством. І ситуація буде грати йому у цьому на руку, не вимагаючи здійснювати подвиги або братися за невідкладні справи. Втім, навіть якщо зажадає, Стрілець віддасть перевагу цього не помітити: його розслаблений настрій практично неможливо змінити. Тож формула «робота не вовк» завтра стане тимчасовим девізом Стрільця.

Козеріг У Козерога завтра дуже вдалий день. Його енергійність дає йому фору перед оточуючими, яку він має всі шанси блискуче використовувати. Будь-яку справу, за яку Козеріг візьметься, він зможе просунути вперед і навіть зрушити з мертвої точки, якщо вона там була. Зірки гороскопу радять Козерогові не розмінюватися на дрібниці: якщо вже йому завтра щастить, варто присвятити день тому, що принесе найбільшу користь.

Водолій Завтра Водолію протипоказано братися за великі справи. Та й за невеликі, загалом, теж. Останнім часом він і так витратив чимало сил, тож досить гребти проти течії: настав час розслабитися і відпочити. При цьому зірки гороскопу радять завтра Водолію звернути увагу на ті сфери життя, які він останнім часом зовсім запустив. Дружнє спілкування, домашні посиденьки, романтичні зустрічі – відпочинок може бути набагато різноманітнішим, ніж просто телевізор і диван.

Риби Риби завтра будуть знаходитися в дисонансі з оточуючими, яким важко підлаштуватися під їх жвавий ритм. Риби будуть відчувати себе здатним на все. Їх ділова активність, хватка і гострий розум будуть на висоті, допомагаючи їм як насіння, одну за одною вирішувати головоломні завдання. А ось апатія і байдужість оточуючих може неабияк їх дратувати, тож завтра Рибам краще з самого ранку розраховувати виключно на свої могутні сили.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook, Telegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com