ГПУ змінила підозру екс-очільниці Міністерства юстиції Олені Лукаш

18.10.2019, 10:33
47605

Прокурори Генеральної прокуратури України повідомили про зміну раніше повідомленої підозри екс−очільниці Міністерства юстиці України Олені Лукаш, а також іншим особам у заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненому за попередньою змовою групою осіб та службовому підробленні. Про це повідомляє прес−служба ГПУ.

Читайте також: Рябошапка розповів про реформи в ГПУ

В ході досудового розслідування підозрюваним інкримінується заволодіння бюджетними коштами в особливо великих розмірах, виділених Мін’юсту на закупівлю послуг, необхідних для виконання Загальнодержавної програми адаптації законодавства України до законодавства Європейського Союзу, затвердженої Законом України від 18.03.2004 № 1629−IV на загальну суму 2 млн 523 тис гривень.

Триває досудове розслідування за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) КК України.

Нагадаємо, 11 жовтня  екс−очільницю міністерства юстиції Олену Лукаш викликали до Генеральної прокуратури України на допит як підозрювану.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com