Гройсман назвав галузь, від якої залежить ситуація в економіці

26.05.2019, 16:48
26517

Хімічна індустрія є стратегічно важливою галуззю промисловості, від стану якої залежить ситуація в економіці України. На цьому наголосив прем’єр-міністр Володимир Гройсман у своєму привітанні з нагоди Дня хіміка, повідомляє “Урядовий портал”.

Читайте також: Гройсман завив, що на вибори піде зі своєю партією

“Хімічна індустрія є важливою галуззю вітчизняної промисловості, яка значною мірою впливає на макроекономічні показники, а хімічні підприємства часто є бюджетоутворюючими для ряду міст. Від стану справ у галузі залежить добробут тисяч українських родин і ситуація в національній економіці загалом”, — зазначив він.

Глава уряду відзначив позитивну динаміку виробництва та зростання конкурентоспроможності вітчизняної хімічної продукції на європейському та світовому ринку.

Він також наголосив, що уряд здійснює заходи для підвищення інвестиційної привабливості хімічної індустрії України. Причому, стратегічною метою є не лише нарощування потужностей, а й добробут працівників хімічної промисловості.

Прем’єр-міністр подякував працівникам хімічної промисловості за складну та кваліфіковану працю, яка часто пов’язана з небезпечними умовами виробництва.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com