Гройсман пригрозив Коболєву звільненням

5.07.2019, 17:52
31979

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман закликав членів Уряду до наступного засідання Кабміну ухвалити протокольне рішення про внесення пропозиції про звільнення керівників держпідприємств, які судяться з урядом і не виконують ухвалених ним рішень.

Читайте також: “Повний провал”: Гройсман розкритикував судову систему і Порошенка

Про це він заявив, коментуючи рішення Окружного адміністративного суду Києва, який призупинив рішення Кабінету Міністрів, яким НАК “Нафтогаз України” зобов’язали направити на дивіденди 12,25 млрд грн, що становить 90% чистого прибутку за 2018 рік, передає “Інтерфакс-Україна”.

Він заявив, що не терпітиме тих, хто “паразитує на державних питаннях”, оскільки “державна компанія проти держави – це нонсенс”, і це вже не перший суд, яким “Нафтогаз” намагається поставити ультиматум державі.

Читайте також: Колишнього перекладача Гройсмана відпустили із СІЗО

Гройсман вважає, що потрібно ухвалити протокольне рішення уряду, направити його в наглядові ради і менеджменту компанії та поставити питання, щоб до середи, 10 липня, вони відкликали всі свої позови проти держави. Крім того, прем’єр-міністр заявив, якщо вони цього не зроблять, то він внесе пропозиції про звільнення керівників “Нафтогазу”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com