Громадянин Туреччини намагався вивезти з України 20-річну дівчину для сексуального рабства

25.03.2019, 18:55
18000

На виїзді з міста Маріуполя затримано громадянина Туреччини, який намагався вивезти з України дівчину для сексуального рабства.

Читайте також: Двоє українок ледь не потрапили у сексуальне рабство в Росію

25 березня за процесуального керівництва прокуратури Донецької області слідчими Головного управління Національної поліції в Донецькій області спільно з Головним відділом боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ в Донецькій та Луганській областях затримано громадянина Туреччини за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 149 (торгівля людьми) КК України.

У ході першочергових слідчих дій встановлено, що 41-річний чоловік, за попередньою змовою з іншою особою, підшукував на території  м. Маріуполя молодих жінок, які знаходились у важкому соціальному та матеріальному стані, з метою їх вербування та подальшого переміщення до Туреччини для сексуальної експлуатації.

Чоловіка затримано на виїзді з Маріуполя разом із 20-річною жертвою під час прямування на рейсовому автобусі до аеропорту Запоріжжя.

На теперішній час вирішується питання щодо повідомлення особі про підозру у скоєнні зазначеного правопорушення та обрання запобіжного заходу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com