Гроші впадуть на голову: на вихідних чотири знаки Зодіаку матимуть раптовий успіх

20.06.2020, 12:20
75990

Негативну енергетику вихідних посилить кільцеподібне сонячне затемнення, яке відбудеться у неділю, 21 червня, о 09:41 за київським часом, радості й оптимізму в життя не внесе. Проте, є знаки, яким цих вихідних пощастить більше, ніж іншим, пише ТСН.

Читайте також: Тримайтесь від них подалі: астрологи назвали найгірших чоловіків за знаками Зодіаку

Тілець (21.04 – 21.05)

Якщо Тільцям вдасться вибратися з хорошою компанією за місто, вихідні вони проведуть не тільки із задоволенням, але й з користю. Відпочинок на природі дозволить розслабитися і відновити підірвані роботою, поганою міською екологією та стресом сили. Більше того, спостерігаючи за оточуючими в спокійній, неформальній обстановці, можна буде побачити їхній прихований робочий потенціал і приховувані ними мети – і те, й інше можна буде використовувати з вигодою як для себе, так і для справи.

Рак (22.06 – 22.07)

У той час, коли всім іншим знакам рекомендується демонструвати максимальну стриманість, Ракам зірки дають карт-бланш на прояв позитивних емоцій переважно особистого характеру. А це означає, що його представникам можна освідчуватися, приймати пропозицію руки та серця, влаштовувати заручини та планувати весілля. На цей час добре також призначати романтичні побачення – вони пройдуть на належному рівні й з максимальною приємністю.

Діва (24.08 – 23.09)

Дівам зірки рекомендують влаштувати свято непослуху: якщо вони зможуть відмовитися від властивої їм практичності та педантичності, відкинути умовності, якими вони зазвичай обставляють своє життя, перед ними відкриються небачені досі можливості – насамперед у професійні. Саме в цей час їм вдасться знайти креативний спосіб вирішити не пов’язане з творчістю завдання. Начальство оцінить оригінальність мислення Дів і запропонує їм очолити новий, привабливий і перспективний проект.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Скорпіонам, на відміну від інших знаків Зодіаку, в цей час важливо, нічого не побоюючись, зробити перший крок – причому це стосується будь-якої справи – як професійної, так й особистої. Тим, хто давно хоче змінити роботу, рекомендується запропонувати свої послуги компанії, про роботу в якій досі вони могли тільки мріяти. Настав час і для довгоочікуваних змін в особистому житті: можна – незалежно від статі – освідчуватися людині, яка викликає сильні почуття, відповідь буде позитивною.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com