Гуменюк назвала наслідки ударів ЗСУ по аеродрому “Бельбек”

4.02.2024, 13:00
153674

Російські окупанти тепер намагаються знайти максимально безпечні для себе рубежі пуску після атаки на аеродром “Бельбек” в Криму, внаслідок якої уражені їхні три літаки.

Читайте також: РФ вдарила по Бериславу: загинули двоє волонтерів з Франції

Про це в ефірі інформаційного телемарафону повідомила керівник Об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк. “Очевидно, вони намагаються знайти максимально безпечні для себе рубежі пуску. Вони не наближаються в ті райони, де був для них прикрий урок… проте, ми продовжуємо роботу для того, щоб авіації ворога ставало менше. І підтвердження тому – результативна робота по аеродрому “Бельбек”, де мінус три знову”, – сказала вона.

Гуменюк додала, що перевага в повітрі у росіян все одно зберігається, але українська сторона намагається це “максимально вирівняти”. “Це якраз той самий урок, про який я казала, що вони побоюються того, що застосування авіації на тих рубежах, напрямках і відстанях, які вони собі дозволяли раніше, для них будуть критичними. Крім того, вони суттєво жаліються на дуже потужну нашу роботу зі знищення їхніх безпілотників. Те, що я казала, що вони нарощують використання FPV-дронів, але результату це не має, тому що ми знаходимо способи протидії”, – розповіла речниця.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com