Гуменюк звільнили з посади очільниці пресцентру Сил оборони Півдня – Генштаб

19.04.2024, 10:33
157564

Генеральним штабом Збройних Сил України проведено ротаційні заходи щодо очільниці Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня.

Читайте також: Помер відомий український актор Петро Нікітін

Про це йдеться у повідомленні відомства.

“Зокрема, прийнято рішення щодо завершення відрядження та виключення із сил та засобів відповідного угруповання військ полковника Наталії Гуменюк від 19.04.2024. Наразі триває відбір відповідного фахівця, який чи яка вже невдовзі стане “голосом” Сил оборони Півдня. Центр стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня працюватиме у штатному режимі, організовуючи співпрацю із представниками медіа, які мають відповідну акредитацію ЗСУ”, – уточнили у Генштабі.

Нагадаємо:

До комітету з питань свободи слова у Верховній Раді звернулися понад 150 медійників, які вимагають звільнити голову Об’єднаного координаційного центру Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк, повідомив комітету народний депутат Ярослав Юрчишин.

“Лист від понад 150 медійників не може залишатися без реакції влади. На найближчому засіданні комітету ми розглянемо це питання. Пропонуватиму колегам звернутися до Генерального штабу”, – вказано у дописі.

За словами медійників, їхній діяльності перешкоджають на південному напрямку. Серед таких випадків, пише Юрчишин, недостатнє висвітлення підриву росіянами Каховської ГЕС. Через це світові медіа шукали інформацію про руйнування дамби в російських джерелах.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com