Гурту Антитіла відмовили у виступі разом із Едом Шираном на благодійному концерті

27.03.2022, 13:58
115798

Проте через те, що учасники “Антитіл” воюють у складі Збройних сил України проти окупантів, організатори благодійного заходу змушені були їм відмовити

Зазначимо, концерт відбудеться 29 березня у місті Бірмінгем. Зібрані кошти із заходу підуть на гуманітарну допомогу українцям, які постраждали від рук окупантів. Там виступатимуть, зокрема Ед Ширан, Каміла Кабелло, Емелі Санде та Грегорі Портер.

Гурт “Антитіла”, дізнавшись про захід, запропонував Еду Ширану під час його виступу зробити своє лайв-включення з Києва. Британський артист погодився та заявив, що всім серцем підтримує Україну. Проте самі організатори виступили проти такої ідеї.

Бо концерт має виключно гуманітарний, не військовий характер, а ми… носимо шоломи та тримаємо зброю в руках. Насамперед ми музиканти. А шоломи та бронежилети тимчасові. Ми дякуємо за відповідь і приймаємо її. Вибачте, ми не були готові до такого розвитку подій. Хоч як були готові, що росія розв’яже справді широкомасштабну війну і почне вбивати, – написав Тарас Тополя.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Антитіла / Antytila (@antytila_official)

Також музиканти закликали їх зрозуміти, адже українцям доводиться боротися за свободу та незалежність.
Для нас важливіша свобода і незалежність нашої держави, а також європейські цінності, заради яких ми готові боротися до кінця. Можливо, зброя в наших руках суперечить концепції концерту, але не суперечить нашим принципам, – пояснив Тополя.

Музиканти запевнили, що українці обов’язково переможуть і гурт ще зіграє на стадіоні власної непокореної країни, “куди заздалегідь запрошують Еда та всіх наших союзників та друзів зі Сполученого Королівства”.

_______________

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com