Гурту Kalush Orchestra запропонували поїхати на конкурс “Євробачення-2022”

17.02.2022, 15:32
111622

Після чи то відмови Alina Pash, чи то дискваліфікації артистки представляти Україну на “Євробаченні-2022” питання щодо того, хто поїде від нас на конкурс, залишається відкритим.

Читайте також: Alina Pash зняла свою кандидатуру з Євробачення

Сьогодні, 17 лютого, під час позачергового засідання організаційного комітету Національного відбору на участь у “Євробаченні-2022” було ухвалене таке рішення. Так, оргкомітет планує звернутися до гурту Kalush Orchestra з пропозицією представляти Україну на конкурсі “Євробачення-2022” у Турині. Відповідна інформація з’явилася на сайті “Суспільного”.

Зазначимо, що гурт Kalush Orchestra посів на нацвідборі на “Євробачення-2022” друге місце з піснею Stefania. Колектив отримав 14 балів – з них максимальні 8 балів від глядачів та 6 балів від суддів.

“Для мовника важливо зберегти довіру глядачів до пісенного конкурсу, тому Суспільне пропонує гурту, який посів друге місце у фіналі та отримав найбільшу підтримку глядачів, представити Україну на “Євробаченні-2022″, керуючись принципом дотримання рейтингової таблиці фіналістів Національного відбору”, – йдеться у повідомленні пресслужби.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com