Харків’яни за 1000 гривень прийшли на фейковий мітинг у підтримку кривавого маніяка (відео)

15.02.2019, 11:32
12079

Два дні тому в соцмережах з’явилося фейкове оголошення про проведення мітингу в Харкові, за який можна було б заробити 1000 гривень. Містяни охоче відкликнулись на пропозицію, незважаючи на те, що кадидат мав доволі сумнівне ім’я.

Читайте також: Як “розвести” тітушок і кинути їх на бабло: одеська версія (фото)

Два дні тому до “057ua” звернувся ветеран АТО, який вирішив опублікував дане оголошення. Далі називатимемо його Андрій.

“Я надихнувся роликами пранкерів, які також зібрали фейковий мітинг в Одесі і Києві. І вирішив перевірити – чи поведуться харків’яни. Тільки за першу добу мені подзвонили близько 150-ти осіб”, – розповідає Андрій.

“Обмізкувавши” всі деталі цього соціально-політичного експерименту, було придумано наступну легенду:

“Всі бажаючі повинні зібратися 13 лютого в 16.00 на площі Конституції. З собою брати нічого не потрібно, тільки будь-який документ для реєстрації. Мітинг проходить на підтримку кандидата в президенти від народу … Анатолія Онопрієнка”.

Але ніхто з бажаючих заробити легкі гроші навіть не додумався перевірити, хто такий Онопрієнко.

Анатолій Онопрієнко – радянський і український серійний вбивця. У період з 1989 по 1996 роки вбив 52 людини. За кровожерливості він вважається найжорстокішим маніяком XX століття, якого можна порівняти з Чикатилом.

“Ми спеціально вирішили вибрати “в кандидати” неіснуючого політика, а таку одіозну особистість, щоб показати – любителям “легкої наживи” абсолютно все одно за кого голосувати. І замість Онопрієнко ми могли підставити будь-яке прізвище, будь то Мілошевич, Мадуро або Захарченко, це не змінило б нічого.”

На “мітинг” очікувано прийшло набагато менше людей, ніж тих, що дзвонили. Хтось додумався прочитати хто такий Онопрієнко, хтось злякався, а хтось просто не захотів. Їм пощастило.

Вже о 16.00 на площі Конституції було трохи більше сотні людей. Андрій попросив їх проскандувати на камери “Онопрієнко – це ми!”, “Онопрієнко – це сила!”, і “Онопрієнко – майбутнє України!”. І “мітингувальники” легко це зробили.

Більш того, вони на камеру запевняли, що будуть голосувати саме за Анатолія Онопрієнка, хоча “його передвиборну програму ще не читали”.

Буквально через годину організатори покинули мітинг і почали відповідати на обурені дзвінки бажаючих отримати тисячу гривень. На всі погрози мітингувальників, хлопці просили прочитати уважно, за кого вони сьогодні стояли і перестати продавати свої голоси.

Багато хто може порахувати це провокацією і будуть праві. Цей експеримент показав, що існують люди, які готові легко продати себе кому завгодно. Саме такі люди привели до влади крадія шапок, і саме такі ж люди в кінці березня підуть на вибори.

Організатори фейкового мітингу сподіваються, що після цього експерименту багато хоча б побоятися ходити на проплачені мітинги і не будуть розмахувати невідомими їм прапорами.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com