Харизматичний Олег Винник в яскравому костюмі прикрасив обкладинку популярного журналу

26.12.2019, 15:32
57832

Олег Винник з’явився на обкладинці новорічного журналу “Теленеделя”. На фото артист зображений у яскравому помаранчевому костюмі, який складається з двобортного піджака зі строкатою хусткою і штанів, і чорній сорочці.

Читайте також: Потап, Винник і Полякова презентували запальний кліп (відео)

Свій стильний лук співак доповнив сріблястою сережкою і браслетом. Розпущене волосся, щетина та загадкова зваблива усмішка завершили образ артиста, передаж ТСН.

В інтерв’ю виданню Винник розповів про своє повсякденне життя: чим тішить близьких і як відпочиває, на що ніколи не економить і якій їжі віддає перевагу.

Про романтику:

“Для мене важливо дивувати кохану, однак я не шукаю особливих моментів. Деколи можу прокинутися вранці і без роздумів приготувати що-небудь смачне. Навіть “з нічого”, якщо в холодильнику виявиться практично порожньо. Донині завжди потрапляв в ціль. Адже коли готуєш не для себе, виходить набагато смачніше”.

Про домашню кухні та екзотики:

“Гастрономічні витребеньки – взагалі не моє. Як правило вони не такі смачні, як красиві. Я люблю просту домашню кухню. Але екзотичні страви, звичайно, пробував – в Таїланді на ринку: жаб, м’ясо крокодила, сарану. Найбільше мені сподобалися білі черв’яки, приготовані у фритюрі з різноманітними спеціями: чилі, часник, лемонграс та ін. А ось крокодил чимось курку нагадав, тільки з ароматом риби”.

Про витрати й економію:

“Я ніколи не економлю на здоров’ї. Іноді можу спонтанно, на емоціях, купити якусь річ, що-небудь з одягу. Але це буває не часто. Не люблю “пилозбірники”. І ніколи не буду довго (деякі це роблять все життя) збирати гроші на щось матеріальне. Це, на мій погляд, неправильно”.

Про відпустку і комфорт:

“Розкіш у відпустці ні до чого. Не розумію людей, які їдуть “із золота в золото”. Чи довго збирають гроші, щоб на відпочинку почуватися королем. Відпустка – це, в першу чергу, емоції, тобі має бути цікаво. Мені дуже сподобалося в Домінікані в минулому році. Там є все для активного проведення часу: захотів – покатався на баггі, захотів – пішов на серфінг або стрибнув з парашутом. Зрештою, можна вибирати між басейном і океаном. Це набагато краще, ніж просто дорогі вілли. У повсякденному житті, у турах для мене важливий комфорт, але знову-таки – ніякої помпезності. Речі недовговічні. І з часом втрачає свою привабливість. Головне – цивілізованість і самодостатність. Самовиражатися потрібно інакше”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com