“Хоче миру з Росією”: Зеркаль прокоментувала зустріч Зеленського з лідерами “нормандської четвірки”

30.11.2019, 17:18
54861

Глава держави неодноразово заявляв, що прагне досягти миру із Російською Федерацією. Саме це він і збирається демонструвати на майбутній зустрічі лідерів “нормандської четвірки”.

Читайте також: Стало відомо, коли відбудеться зустріч у “нормандському форматі”

Для Зеленського мир із Росією – це повернення усіх полонених українців, припинення вогню. Про це в інтерв’ю DW розповіла українська дипломатка Олена Зеркаль.

Вона днями подала заяву на звільнення з посади заступниці міністра закордонних справ.

“Президент Зеленський хоче миру з Росією. Він неодноразово про це заявляв. Я думаю, всі вже побачили, що в його розумінні мир. Це припинення вогню. Це те, щоб повернулися всі наші українці, які зараз незаконно перебувають і в РФ, і в Криму. Це налагодження відносин з РФ. Це укладання нових договорів”, – наголосила вона.

Такі прагнення глави держави Зеркаль вважає доцільними, однак має і свою думку щодо ситуації. Каже, що просто не вірить у справжність намірів президента РФ. “Цікаво також, як ми будемо досягати цієї дружби, на яких умовах. Якщо президент Зеленський говорить про те, що ми забезпечимо територіальну цілісність і суверенітет, – то це одне. Але в мене виникають великі сумніви щодо того, що Путін погодиться на те, що Крим – не їхній”, – зауважує вона.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com