“Хочете, щоб вас били?”: У столиці водій маршрутки нахамив дружині загиблого бійця (фото, відео)

16.07.2019, 17:51
33364

У Києві днями маршрутчик нахамив дружині загиблого Героя Дмитра Годзенка. Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст, син загиблого Героя Олексій Годзенко.

Читайте також: “Не знаєш мови, то не сідай у мій автобус”: водій лишив пасажирку на заправці у Польщі (фото)

″Оце маршрутідзе після пред’явлення моєю мамою посвідчення ″Член родини загиблого″ почало хамити, вимагати оплати і голосом через рот пояснювати, що ″таким″ треба на тролейбусах їздити, а не в його маршрутці. Перевізника ″Авен Єзєр″ повідомлено, КМДА повідомлено, звернення зареєстровано, відповідь буде. Але якщо ви випадково зустрінете це чучєло на ″Богдані″ АА2151ТА по 193 маршруті, то можете ввічливо чи не дуже пояснити, як треба поводитись з дружиною загиблого героя.

Також, як повідомляє Спілка ветеранів війни з Росією, у столиці на станції метро ″Позняки″ члени Спілки ветеранів війни з Росією з’ясовували з перевізником та водієм, чому він відмовився везти постраждалого під час Революції гідності Михайла Амросієва та Вікторію Годзенко – дружину покійного Народного Героя України Дмитра Годзенка.

″Ви нам уже набридли. Реально. Ви хочете, щоб вас просто били у тих маршрутках″, – провели виховну бесіду з маршрутчиком ветерани війни.


Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagraм

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com