“Хороша річ MLRS”: Зеленський розповів про знищення складу ракет РФ, якими бомбардували Харків

6.09.2022, 09:31
126958

Президент Володимир Зеленський розповів, що українські захисники знищили ворожий склад, де зберігалися ракети, якими бомбили Харків.

Читайте також: В Ірпені чоловік кричав “Росіє, забери мене” і кидався на людей (відео)

Про це глава держави розповів у своєму традиційному відеозверненні увечері 5 вересня.

Зеленський запевнив, що ЗСУ продовжують “послідовно, дуже ретельно й акуратно” знищувати склади, бази, переправи, штаби окупантів.

“Російська армія прийшла на територію України, не чекаючи спротиву. А втече звідси, не маючи жодної іншої надії на порятунок”,  – сказав він.

Зеленський вкотре подякував українським захисникам і захисницям, розвідці, СБУ, які роблять усе, щоб окупантам щодня ставало дедалі складніше перебувати в Україні.

Також він подякував жителям тимчасово окупованих територіях, які допомагають українській армії знищувати об’єкти загарбників.

“А особливо хочу сьогодні подякувати бійцям однієї з наших реактивних артилерійських бригад, які своїм влучним вогнем знищили саме той російський склад, з якого окупанти брали ракети С-300 для бомбардування Харкова. Хороша річ MLRS. Дякую, наші герої!”, – додав глава держави.

Президент запевнив, що окупанти обов’язково отримають відповідь і за сьогоднішній ракетний удар по Кривому Розі, і за постійні обстріли Зеленодольська, обстріли Нікополя, Чернігівської й Сумської областей, Харківщини, міст Донбасу та всієї нашої території.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com