Хотів накласти на себе руки, щоб уникнути в’язниці

30.01.2019, 14:34
9722

На Харківщині чоловік хотів накласти на себе руки прямо на очах у працівників поліції, щоб не сісти до в’язниці за скоєний злочин.

Читайте також: Український військовий наклав на себе руки на Донеччині

У Солоницівці Харківської області затриманий чоловік у поліцейському відділку на очах правоохоронців намагався вчинити суїцид, щоб уникнути покарання. Як повідомили у відділі комунікації поліції, чоловіка затримали 26 січня. Він знаходився у розшуку як особа, яка ухиляється від виконання вироку суду за крадіжку, повідомляє “Уніан” .

“Працівники поліції доставили чоловіка до адміністративної будівлі Дергачівського відділу поліції для ознайомлення з вироком суду та складання протоколу про затримання згідно зі статтею 191 Кримінального процесуального кодексу України. У службовому кабінеті під час складання протоколу затриманий завдав собі тілесне ушкодження у вигляді різаної рани в області шиї предметом, схожим на перочинний ніж, який знаходився у нього. Чоловік госпіталізований до хірургічного відділення місцевої лікарні”, – повідомили у поліцїї. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com