Хрипкий голос і ядуха: білоруські пропагандисти показали “воскового” Лукашенка (фото)

16.05.2023, 09:02
140621

Після першого за 6 днів фото білоруські пропагандисти опублікували відео, на якому самопроголошений президент Олександр Лукашенко спілкується з білоруськими військовими.

Читайте також: ГУР знає про проблеми зі здоров’ям у Лукашенка, “але є дещо цікавіше”

“Без великих доповідей. Давайте подивимося на те, що відбувається навколо нашої країни, насамперед у повітрі. Ми дуже часто обговорюємо питання безпеки нашої держави, особливо у повітряному просторі. Як я бачу, зараз ситуація у нас не критична, проте фактори, що насторожують”, – сказав Лукашенко, очевидно маючи на увазі падіння літаків і гелікоптерів у Брянській області.

Білоруське опозиційне видання “Наша ніва” зауважило, що на одній з опублікованиз фото Лукашенко має відсторонений погляд, “кам’яне” обличчя і більше схожий на воскову фігуру.

Руки самопроголошеного президента уже традиційно за останній час були в бинтах. Вперше із забинтованою рукою його помітили на параді в Москві 9 травня,

На відео можна побачити, що голос у диктатора хрипкий. Очевидно, Лукашенко ще й страждає на ядуху, адже під час розмови неодноразово зітхав і ніби ковтав слова.

“Вперше Олександр Лукашенко виступав хрипким голосом 5 травня. 9 травня він не виступав із промовою на площі Перемоги — вперше за час свого правління. Таким чином, проблеми із голосом у нього зберігаються як мінімум 11 днів”, — зауважує “Наша ніва”.

Нагадаємо, що білоруський диктатор після параду в Москві 9 травня терміново повернувся до Мінська і пропав на 6 днів.

Про стан здоров’я Олександра Лукашенка після його повернення з Москви стали ходити різні чутки.

За інформацією білоруського опозиційного видання “Наша ніва”, Лукашенко міг підхопити якийсь вірус, можливо COVID-19. Згодом у цьому ж видання написали, що у самопроголошеного президента може бути інфекційно-алергічний міокардит.

Також ЗМІ писали, що Лукашенко побував у президентській клініці у Мінську. До нього нібито неодноразово прилітали лікарі з Москви.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com